Examine This Report on آنفولانزا صمد ممد
Examine This Report on آنفولانزا صمد ممد
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
دکتر عباس سلگی تخصص بیماری های کودکان ۴.۹ ۱۸۳۴۲نظر ۳۲۱۷۰ سوال (در مدت۵ سال و ۸ ماه ) دریافت مشاوره دکتر آرزو اخلاقی تخصص بیماری های کودکان ۴.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
راههای زیادی برای درمان خانگی بیماری آنفولانزا وجود دارد اما بهتر است در صورت مشاهدهی هر یک از علائم مربوط به این بیماری به پزشک مراجعه شود.
مادران شیرده میتوانند واکسینه شوند. واکسن آنفولانزا را میتوان همراه با سایر واکسنها تجویز کرد.
ویروس آنفولانزا راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا
بیشتر پزشکان توصیه میکنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتیبادیهای مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.
عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودکها یا مدارس میتواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.
همچنین در صورتی که به هر یک از بیماریهای زیر مبتلا هستید، در صورت داشتن علائم مشابه به آنفولانزا سریعا به پزشک مراجعه کنید.
همانند نوع آ، نوع بی نیز علائم بسیار شدیدی دارد اما تنها تفاوت این نوع ویروس با نوع ای، این است که علاوه بر بروز مشکلات تنفسی، باعث به وجود پنومونی آمدن اختلال در دستگاه گوارش نیز میشود.
بزرگترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.
تا کنون گزارشی مبنی بر اینکه این بیماری از طریق از ارتباط و تماس فردی به فرد دیگر منتقل شود ارائه نشده اما اگر این ویروس دچار جهش شود میتواند از انسان به انسان دیگر سرایت کند و باعث بروز بیماری در فرد گردد.
اگر قبلا به هر واکسن یا دارویی واکنش نشان دادهاید، این موضوع را قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا به پزشک اطلاع دهید.
از رژیمهای بسیار رایج برای لاغری، رژیم کتوژینک میباشد. این رژیم حتما باید با مشورت و توصیهی پزشک انجام گردد.